Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí fílé s provencálskou omáčkou

Zpět
  • Autor: Moniisek
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska200
Mrkev180
Pór110
Jogurt bílý polotučný průměr100
Olej olivový7

Dochucovadla:

1 lžička provensálského koření, čerstvá pažitka, petrželka, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1773 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 4, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 887 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Očištěnou mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na šikmá kolečka a obojí rychle orestujeme na olivovém oleji. Zeleninu přendáme do zapékací misky, na ni položíme porce ryby a pečeme asi 15 minut. Jogurt promícháme s provensálskými a nasekanými čerstvými bylinkami, omáčku přelijeme přes rybu a dalších 15 zapékáme. Podáváme s bramborem či bramborovou kaší

Fotografie

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři